Şcoala Kinderstar – de la studiu individual la munca în echipă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Şcoala primară reprezintă o etapă minunată din procesul educaţional al copiilor. Din punct de vedere emoţional, mental, social şi fizic, în această perioadă se construiesc baze valoroase pentru viitorii ani şcolari, dar şi pentru viaţă. Experienţele pozitive cultivate pe parcursul acestor ani vor aduce beneficii imense copiilor, dar şi întregii familii. Pentru a avea parte de experienţe pozitive, care să le ofere mai multă încredere în sine şi care să le modeleze un viitor strălucit atât în şcoală, cât şi în viaţă, copiii au nevoie de un mediu stimulativ.

Şcoala Kinderstar  – un mediu compatibil cu nevoile copiilor

Şcoala Kinderstar dispune de acest mediu stimulativ şi pozitiv, precum şi de cadre didactice pe deplin calificate şi cu experienţe, oferind un curriculum cuprinzător, cu activităţi variate, care se vor putea desfăşura în spaţiile foarte bine puse la punct. Şcoala Kinderstar beneficiază de cinci săli de clasă echipate cu tablă interactivă şi videoproiector, de sală de bibliotecă, de laborator de informatică, de sală de sport, de teren de tenis, de fotbal, de baschet şi handbal, de sală de mese, de cabinet medical, de cabinet de psihologie şi de consiliere, de cabinet metodic şi de numeroase spaţii de recreere.

Acest mediu stimulativ, împreună cu cadrele didactice cu experienţă vă vor asigura că fiecare elev va primi cele mai bune oportunităţi de a creşte, de a se dezvolta şi de a învăţa. Mai mult decât atât, părinţii nu sunt nicidecum lăsaţi de izbelişte, ci sunt consideraţi parteneri de nădejede, aşa că programele şcolare vor fi în aşa fel construite încât să răspundă la nevoile individuale ale copilului. Tot din acest motiv, fiecare clasă este formată din cel mult 20 de elevi.

Elevul Kinderstar – pregătit pentru provocările vieţii

Indiferent dacă copilul dumneavoastră a frecventat sau nu Grădiniţa Kinderstar, odată ajuns pe băncile Şcolii Kinderstar va fi îndemnat să exploreze, să cerceteze, să fie curios şi să îşi construiască relaţii. Pe lângă deprinderea abilităţilor academice, cum sunt cele de citire, de numărare, de adunare şi scădere, plus multe altele, Şcoala Kinderstar pune accentul pe dezvoltarea creativităţii şi a gândirii, pe consolidarea competenţelor vechi şi a celor noi.

Zi de zi, elevii Kinderstar întâmpină noi provocări distractive care vor contribui la construirea abilităţilor sociale, precum şi la dezvoltarea gândirii critice. Vor învăţa să comunice cu colegii lor, să lucreze pentru un scop comun şi să coopereze. În plus, la Şcoala Kinderstar, copiii sunt îndemnaţi să colaboreze şi cu alţi copii, nu doar cu prietenii lor.

S-ar putea spune că aici sala de clasă este un teren de aventură, unde emoţiile felurite pândesc de după fiecare colţ. Profesorii dau dovadă de o abordare distractivă şi motivată, care îi ajută pe copii să înveţe concepte importante precum respectul, ascultarea, cooperarea, răbdarea, amabilitatea şi iertarea. Pe lângă susţinerea studiului individual axat pe succes academic, Şcoala Kinderstar are ca scop şi dezvoltarea abilităţilor necesare în viaţă, aşa cum sunt abilităţile sociale, comunicarea, interacţiunea, colaborarea armonioasă, dezbaterea axată pe argumente civilizate, onestitatea şi sinceritatea. La Şcoala Kinderstar, copiii învaţă să se vadă pe ei înşişi şi pe fiecare copil ca fiind membru al aceleiaşi echipe.

Situată în comuna Berceni, Kindestar se ocupă de copiii de vârsta grădiniţei şi până la clasa a cincea, oferind un mediu sigur şi educativ, precum şi un curriculum stimulant, cu ajutorul cărora copiii îşi pot exprima curiozitatea intelectuală şi creativitatea, susţinând în acelaşi timp relaţiile interpersonale sănătoase. Rezultatul – elevi care sunt independenţi, entuziaşti, curioşi şi conştiincioşi, responsabili şi plini de compasiune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *