Art of Play: Joaca, conexiune între părinți și copii

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jucăriile și jocurile contribuie la dezvoltarea copiilor, mai ales dacă tu, ca părinte, înțelegi importanța acestora și le oferi celor mici posibilitatea de a învăța cu ajutorul unor metode alternative, așa cum oferă Art of Play.

Art of Play vine în sprijinul părinților care conștientizează importanța jocului pentru siguranța de sine a copilului, pentru ca acesta să reușească să dobândească încredere în forțele proprii, să învețe ce înseamnă victoria, dar și cum să reacționeze în fața unui eșec.

Metodele alternative și școala clasică

Sistemul de învățământ actual poate fi completat prin metode alternative de învățare. De ce să alegi Art of Play? Deoarece vine în sprijinul părinților care vor să își ajute copiii să se adapteze schimbărilor și să țină pasul cu avansul tehnologic.

Învățatul nu trebuie să fie un proces neplăcut pentru copii, din contră. Tocmai de aceea, Art of Play, prin activitățile gândite în funcție de personalitățile atât de diverse ale celor mici, dorește să crească încrederea în forțele proprii ale copiilor, pune accent pe validarea valorii și satisfacția de a învăța prin joacă.

Art of Play reprezintă o sursă de inspirație pentru părinți, dar și o metodă prin care aceștia pot să aibă parte de bucurii mari alături de copiii lor. Progresul vizibil, dezvoltarea generală a copiilor și toate rezultatele care vor apărea, cu siguranță vor bucura adulții care înțeleg importanța metodelor alternative de educare.

De ce a apărut Art of Play

Art of Play a apărut din dorința altor părinți de a-i ajuta și pe ceilalți pe parcursul procesului de dezvoltare a copiilor. Nu este deloc ușor acest proces pentru un părinte, tocmai de aceea aceste metode alternative își propun să simplifice mult sarcina adulților.

Aceste metode neconvenționale pun accent pe timpul de calitate pe care toți părinții ar trebui să îl petreacă cu cei mici, pun accent pe dezvoltarea armonioasă și pe conturarea unui comportament ușor adaptabil în această societate schimbătoare.

Talentele care există în toți copiii pot fi mult puse în valoare prin intermediul acestor metode alternative promovate de Art of Play. Bucuria va fi cu atât mai mare, cu cât și părinții vor avea șansa să interacționeze prin jocuri distractive cu cei mici.

Art of Play – pentru părinți care vor să aibă copii sănătoși și educați

Art of Play se adresează părinților care conștientizează importanța unui proces de creștere frumos și armonios, părinților care înțeleg cât de important este să petreacă timp cu cei mici și să se joace cu aceștia.

Metodele clasice pot fi completate cu metode alternative de educare și învățare, prin intermediul unor activități care să capteze atenția celor mici și să le ofere șansa părinților de a petrece timp de calitate cu ei.

Părinții care vor să devină modele pentru alte familii trebuie să ofere copiilor șansa de a învăța într-un mod cât mai plăcut și mai interesant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *